Σας ενημερώνει το LinkedIn κάθε φορά που κάποιος βλέπει το προφίλ σας;

Για όσους γνωρίζουν το LinkedIn και όλα όσα προσφέρει, πιθανότατα καταλαβαίνετε ότι παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν ποιος έχει δει το προφίλ τους. Αυτή η λειτουργία ανοίγει ευκαιρίες σύνδεσης με άτομα που μπορεί να ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί σας ή με την εταιρεία σας. Οι πιο επιτυχημένοι influencers και επιχειρήσεις του LinkedIn χρησιμοποιούν Αυτοματοποίηση LinkedIn (εμείς, η Kennected) για να αυξήσουν το κοινό τους και να ασκήσουν με επιτυχία τις κοινωνικές πωλήσεις. Ας βουτήξουμε και ας δούμε πώς θα το ανακαλύψουμε ΚΑΘΕ φορά που κάποιος βλέπει το προφίλ σας.

Αυτό που πολλοί χρήστες τείνουν να ρωτούν σχετικά με αυτό είναι: "Το LinkedIn ειδοποιεί ένα άτομο κάθε φορά που ελέγχω το προφίλ του;" Υπάρχουν μερικοί λόγοι που έχουμε βρει για τους ανθρώπους που το ρωτούν αυτό, και ο καθένας είναι διαφορετικός, δεδομένου ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το LinkedIn για τεράστιο αριθμό σκοπών. Μερικοί λόγοι που έχουμε βρει και είναι κοινοί είναι οι εξής:

  • Δεν θέλουν όλοι να συνδεθούν με τα προφίλ που βλέπουν στο LinkedIn
  • Ορισμένοι χρήστες αναζητούν προφίλ για σκοπούς έρευνας και ανάλυσης
  • Άλλοι απλώς επιθυμούν να εντοπίσουν τον ανταγωνισμό τους στην πλατφόρμα

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από τις δικές σας ρυθμίσεις στο LinkedIn. Το LinkedIn συχνά ειδοποιεί άτομα όταν βλέπετε το προφίλ τους. Το άτομο μπορεί να λάβει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια ειδοποίηση στη σελίδα ειδοποίησης του LinkedIn που να λέει ότι είδατε το προφίλ του. Ωστόσο, το LinkedIn σας δίνει επίσης τον έλεγχο του ποιος μπορεί να δει αν έχετε δει το προφίλ του. Αν θέλετε κάποια ανωνυμία, μπορείτε να συνεχίσετε να περιηγείστε ιδιωτικά χωρίς το LinkedIn να μοιράζεται αυτές τις πληροφορίες.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό ενημερώνοντας το επιλογές προβολής προφίλ από τη σελίδα Ρυθμίσεις και απόρρητο.

Ενημερώστε το προφίλ σας

Για να κάνετε αυτές τις αλλαγές στο προφίλ σας στο LinkedIn, μεταβείτε στο δικτυακός τόπος και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω μπάρα και επιλέξτε "Ρυθμίσεις & Απόρρητο
  • Κάτω από το Απόρρητο, κάντε κλικ στο "πώς βλέπουν οι άλλοι το προφίλ και τις πληροφορίες του δικτύου σας"
  • Κάντε κλικ στο "Επιλογές προβολής προφίλ" και επιλέξτε πώς θέλετε να εμφανίζεται
  • Μπορείτε να επιλέξετε "Ανώνυμο μέλος του LinkedIn" για ιδιωτική περιήγηση. Υπάρχει επίσης η επιλογή να εμφανίζεται μόνο ως "Κάποιος στο LinkedIn" ή κάτι πιο συγκεκριμένο
  • Μπορείτε να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά του προσωπικού σας προφίλ μέσω αυτής της επιλογής

Μόλις προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας, οι επισκέψεις στο προφίλ σας θα γίνουν ανώνυμες. Οι άνθρωποι θα εξακολουθήσουν να βλέπουν ότι κάποιος είδε το προφίλ τους αφού εσείς δείτε το προφίλ τους, αλλά το μόνο που θα βλέπουν είναι ότι το είδε ένα ανώνυμο άτομο.

Λάβετε υπόψη ότι υπάρχει ένα μειονέκτημα στην απόκρυψη του ονόματός σας με αυτή τη μέθοδο. Όπως σας προειδοποιεί το LinkedIn στη σελίδα Ρυθμίσεις, μόλις γίνετε ανώνυμοι για τους άλλους, γίνονται και αυτοί ανώνυμοι για εσάς. Το LinkedIn θα αποκρύψει τα ονόματα των ατόμων που βλέπουν το προφίλ σας από εσάς αφού ενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή ανωνυμίας.

Αν και μπορεί να φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι κάποιοι προτιμούν την ανωνυμία σε ένα κοινωνικό δίκτυο, υπάρχουν ορισμένες καταστάσεις που το απαιτούν.

Μην είστε ανώνυμοι

Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε να δείτε ποιοι έχουν δει το προφίλ σας, δεν μπορείτε να επιλέξετε να είστε ανώνυμοι. Υπάρχουν πλεονεκτήματα για να παραμείνετε ορατοί. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Ποιος είδε το προφίλ σας" για να εμφανίσετε τους επισκέπτες του προφίλ τις τελευταίες 90 ημέρες. Αυτή η λειτουργία εμφανίζει το όνομα, τον τίτλο, την τοποθεσία και τον κλάδο του θεατή.

Επίσης, θα εμφανίζονται τα ημι-ιδιωτικά χαρακτηριστικά του προφίλ του θεατή, όπως ο τίτλος εργασίας, η εταιρεία, η σχολή και ο κλάδος. Οι πληροφορίες που παρέχονται από το LinkedIn ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου του συγκεκριμένου χρήστη. Φυσικά, δεν θα μπορείτε να δείτε το όνομά του αν έχει επιλέξει να παραμείνει ανώνυμος.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο "Ποιος είδε το προφίλ σας", κάντε κλικ στο "Εγώ" στο πάνω μέρος της σελίδας σας LinkedIn αρχική σελίδα και κάντε κλικ στο "Προβολή προφίλ". Μπορείτε επίσης να ελέγξετε ποιος είδε το προφίλ σας από το ταμπλό ή τη σελίδα ειδοποιήσεων. Κάντε κλικ στο "Ποιος έχει δει το προφίλ σας" κάτω από τη φωτογραφία του προφίλ σας στην αριστερή μπάρα της αρχικής σελίδας του LinkedIn.

Οι ρυθμίσεις απορρήτου του LinkedIn παρέχουν στους χρήστες πολλές επιλογές που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Είτε προτιμάτε να είστε ορατοί είτε ανώνυμοι, το LinkedIn σας επιτρέπει να περιηγείστε στα προφίλ όπως επιθυμείτε. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και επεκτείνετε το δίκτυό σας σήμερα.

Προγραμματίστε μια επίδειξη -
Αναπτύξτε την επιχείρησή σας